Ştiri »»» Restaurantul Perla Dunării-parter, complet renovat, vă așteaptă în fiecare week-end să petreceți seri de neuitat împreună cu formația Adagio și Minodora Dedis. »»» Restaurantul de la 100 de metri înălțime vă așteaptă zilnic să admirati o panorama unică. »»»
Restaurant Perla Dunării

Restaurantul din turn. Turnul de televiziune!

Obierctiv turistic


   Când vă uitați la un turn de televiziune, presupun că gândurile voastre se îndreaptă spre hidoșenia sa ori vă întrebați cât de puternic radiază. Nu vă închipuiți că într-un asemenea loc poate exista un... restaurant. Ei bine, în Galați, există un restaurant într-un turn de televiziune! Sub centrul de comandă al tuturor instalațiilor ce permit transmisia tv și fm, sălășluiește un restaurant modern, în care va fi mereu primăvară - de la florile ce îmbogățesc mesele până la tonurile de galben și mov care le înconjoară. Dar ce-l face de neratat este panorama pe care este capabil s-o ofere asupra întregului oraș dunărean.
   Dacă ajungeți prin Galați sau doar traversați orașul, n-aveți nicio scuză să nu vă alocați câteva minute ca să admirați urbea gălățeană de sus. Este singurul restaurant din România aflat într-un turn de televiziune și poți să vezi orașul, chiar dacă nu te așezi la masă - trebuie doar să plătești taxa de lift!
Sursa: www.hailabord.ro